Serviceavtale

Serviceavtalen er til for å sikre, trygg og stabil drift i din bedrift. Vi installerer en "vekter " på maskinen som holder orden på alle oppdateringer og programmer. Vi har da mulighet til å oppdage feil før de skjer. Vi kaller det ''trygg bedrift''. 

Fri support

Gratis telefonsupport

Enkelt 

Oppdatering av programvare automatisk via nettskyen.

Rask hjelp

Vi prioriterer avtale kunder

Trygg bedrift

Trygg bedrift er serviceavtalens største endring på mange år. Med trygg bedrift oppdager vi feil og holder systemet oppdatert på en helt ny måte. Systemet ditt vil være oppdatert, og vi løser feil før de oppstår.  Dette gjør vi ved å installere en "vekter" på alle maskinene tilknyttet bedriften. Vekteren gjør at vi har full kontroll på oppdateringer, feil og problemer. Vi får tilgang på alle enheter og holder bedriften oppdatert og sikker. 

Fordelen med serviceavtale

Med serviceavtale fra Medic-IT får du en rekke fordeler. I tillegg til fast pris pr. mnd og redusert timespris får dere installer fjernstyring på alle deres maskiner. Når du er avtalekunde får du prioritert support og vi kobler oss raskt opp når du trenger hjelp. Serviceavtalen gir dere en tillgang på en konsulent som hjelper dere med stabil og sikker drift. Du får i tillegg hint og tips når vi har kampanjer på produkter og tjenester.

Prioritert support

Fjernstyring på alle maskiner

Fast lav pris

Dedikerte konsulenter

Eksklusive tilbud

"Trygg bedrift"

Få tilgang på alle våre tjenester

Vi tilbyr alle våre tjenester i servieavtalen for at du som kunde skal få de beste it-løsningen på markedet. vi har som mål å være beste på support og tilbyr derfor gratis support pr. telefon/fjernstyring. Vi inkluderer en rekke tjenester som beskytter, oppdaterer og gir deg kontroll over ditt it-utstyr og data. Alt dette til en fast pris pr. mnd.

Telefonsupport, fjernsupport

Automatisk oppdatering

Antivirus

Datakontroll GDPR

Auto toner

Rådgivning

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about you and your services.

Kontakt oss

Kontakt informasjon

Avdelingskontor

Kontakt oss

Vi hjelper deg med en bedre IT-hverdag.

Ta kontakt for å høre om våre tjenester

Sentralbord: 22 89 21 00

Oslo:

Nils Hansens vei 8

0667 Oslo

TLF: 22 89 21 00

Våre åpningstider

Ta gjerne kontakt på: 22 89 21 00

eller på e-post: post@medic-it.no

Mandag - Fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Utvidet åpningstid for avtalekunder

Besøksadresse

Nils Hansens vei 2
0667 Oslo

©2018 by Medic IT AS